برای تهیه انواع سوسیس و کالباس خانگی، روش هایی وجود دارد که به طور کلی شبیه یکدیگر بوده و با هم فرق های جزیی دارند. در اینجا شما را با چند روش متداول برای تهیه سوسیس خانگی آشنا می نماییم.
مواد لازم
گوشت ران گوساله یا مرغ بدون استخوان: ۶۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه ریز رنده شده
پودر نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
آب پنیر یا شیر خشک: ۳ قاشق غذاخوری (میتوانید از هر دو به میزان مساوی و در مجموع ۳ قاشق غذاخوری استفاده کنید)
تخممرغ: ۱ عدد
سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
آب یخ: ¾ لیوان
روغن مایع: ۱/۳ لیوان
کاور سوسیس: ۲ متر
ادویهجات لازم برای تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ
پودر فلفل پاپریکا: ۲ قاشق مرباخوری
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق مرباخوری
پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل: ½ قاشق مرباخوری
دارچین: ½ قاشق مرباخوری
آویشن: ½ قاشق مرباخوری
پودر جوز هندی: ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر هل: ۱/۳ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز: ½ قاشق چایخوری
پودر میخک: نوک قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ ابتدا باید گوشت گوساله بدون استخوان یا گوشت ران مرغ بدون استخوان را دو یا سه بار با درجه ریز چرخ گوشت چرخ کنید. گوشت چرخکرده را در یک ظرف بگذارید، درب ظرف را ببندید و به مدت ۴ ساعت در یخچال نگهدارید.
بعد از ۴ ساعت گوشت را از یخچال بیرون بیاورید. تخم مرغی که استفاده میکنید باید بلافاصله از یخچال بیرون بیاورید و هم دمای گوشت باشد. آرد سفید، شیر خشک ،پودر نشاسته ذرت و تمام ادویهها را با هم مخلوط کنید. سپس گوشت چرخکرده، تخم مرغ سرد و هم دما با گوشت، سیر و روغن مایع را در دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و خوب با هم میکس کنید.
وقتی که گوشت و تخممرغ خوب و سایر موادی که در غذاساز ریخته بودید خوب با هم مخلوط شدند، نصف آب یخ و مخلوط آرد و ادویهجات را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر تمام مواد را میکس کنید. مایه به دست آمده برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ باید صاف و یکدست و البته نه سفت و نه شل باشد. اگر مایه به دست آمده سفت بود باقی مانده آب یخ را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر میکس کنید.
مایه به دست آمده برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ را در دستگاه سوسیس ساز دستی و خانگی بریزید و داخل کاور مخصوص سوسیس تزریق کنید.
- شنبه ۲۶ بهمن ۹۸ , ۰۹:۲۸